pencipta Geneva membiarkan • Mo Va Puzai melancarkan omega replika

Walaupun “tiga jarum besar dan kecil” adalah dua susunan penunjuk yang paling biasa, dari perspektif estetika orang moden, “tiga jarum besar” menduduki arus perdana. Ada yang mengatakan lebih tradisional jam tangan tiga-pin, ia tidak benar, jika dari sudut pandangan sejarah jam tangan sebenarnya adalah kecil jam tangan tiga-pin hadir di hadapan jam tangan tiga-pin, pada tahun 1776, pencipta Geneva membiarkan • Mo Va Puzai melancarkan omega replika.

Secara peribadi, saya sentiasa berasa agak nostalgia omega replika dalam bentuk, selepas semua, jam tangan poket lama pada “tiga-pin” yang, dan ia visual ada rasa instrumen pada mesin lama. Jam tangan tiga tangan kecil mengatakan bahawa ia tidak mudah. ​​Reka bentuk dail, cara meletakkan detik kecil, dan tempat untuk meletakkannya adalah semua ujian estetik jenama. Tahun ini, terdapat jam tangan tiga jarum kecil yang sangat baik yang merupakan tafsiran masa estetik yang baik.
Melihat omega replika ini di BaselWorld sepenuhnya membalikkan tanggapan saya terhadap hippocampus. Selepas kembali ke Beijing, saya mendapat maklumat untuk mengetahui bahawa ini adalah penampilan asal hippocampus watch omega replika adalah penampilan jam tangan rasmi dengan diameter 34 mm dan gerakan kejutan-bukti.
Kembali ke dalam Perang Dunia II, Omega menyediakan lebih daripada 110,000 jam tangan ke Angkatan Udara Pertahanan British dan cabang lain. Jam tangan ini mempunyai daya tahan air yang sangat baik dan tahan terhadap medan magnet yang kuat yang dihasilkan oleh enjin pejuang. Selepas perang, Omega menerapkan teknologi canggih yang terkumpul semasa pengeluaran jam tangan tentera untuk pengeluaran jam tangan awam.
Versi CK 2518 kecil tiga pin Penjejakan juga merupakan inspirasi untuk pelancaran siri audemars piguet replica 1948 edisi terhad. Ia mempunyai kes keluli tahan karat dengan penutup skru di bawah yang tahan air hingga 60 meter. Pergerakan ini menggunakan gerakan stun generasi pertama Omega 28.10.

https://www.hublotwatchesinfo.com/
https://www.hublotwatchesinfo.com/

Watch replika cartier edisi terhad tahun ini terus menyusun reka bentuk jam asal dalam penampilan.Bagaimana saya katakan bahawa saya tidak melihat prototaip jam tangan ini apabila saya melihat jam tangan ini, ia memberi saya rasa pertama adalah sangat Formal, klasik, sangat istimewa. Diameter 38 mm juga sangat sesuai untuk pergelangan tangan saya. Terdapat ketebalan dalam kes itu, saya fikir ia betul, terlalu nipis dan perasaan retro sedikit lebih teruk. Kes itu digilap dan teksturnya sangat baik.
Dail perak cahaya melengkung mempunyai rasa ketamakan apabila cahaya tidak mencukupi, sangat cantik. Kedua-dua tangan jam dan minit menggunakan penunjuk berbentuk willow dan tangan kedua kecil ditetapkan pada jam 6. Dengan tali kulit berwarna coklat dan gelang keluli tahan karat yang licin, logo Omega vintaj dilampirkan pada gelung untuk menyamai jam tangan asal. Jam tangan ini juga dilengkapi tali kelabu Omega “NATO” NATO kelabu yang melambangkan logo navy.

Depan adalah klasik, tetapi belakangnya adalah berdasarkan teknologi terkini Omega. Untuk memastikan kedap air dengan teknologi asal pada masa yang tidak melakukan kembali melalui, tetapi ini menggunakan teknologi kunci Omega peri air yang dipatenkan, supaya pergerakan itu terbaik ditunjukkan dalam penerusan premis asal memberikan 60 meter di bawah air. Dan jenama dalam kaca belakang nilam 70 logo ulang tahun ke-laser ukiran, Chris corak kraf perang, serta pesawat jet pertama Tentera Diraja Air pilihan – corak pejuang Gloucester Meteor, dan tangan-warni.
Omega 8804 pergerakan dilengkapi untuk mencapai pergerakan Observatory, bukan sahaja boleh menahan kekuatan medan magnet 15,000 Gauss dan diterima pakai lapan ujian ketat yang ditubuhkan oleh Swiss Federal Institute of Metrology (Metas), untuk mencapai piawaian yang tinggi dalam pembuatan jam.

https://www.hublotwatchesinfo.com/
https://www.hublotwatchesinfo.com/

Walaupun rolex palsu tidak dilancarkan untuk masa yang lama, prestasi tinggi dan spesifikasi tinggi pergerakan yang diwakilinya telah disebut banyak kali sebelum ini. Kami tidak akan mengatakan banyak di sini. Untuk mengatakan Walaupun Seamaster 1948 edisi terhad menonton penampilan kedua sekecil kecil jam tangan tiga-pin, mudah, elegan, rasa retro kuat, perkara ini dilengkapi dengan meja diameter 38 mm adalah lebih sesuai untuk orang kurus Pergelangan tangan. Jam tangan ini akan dijual di kedai Omega pada bulan Oktober tahun ini. Rakan-rakan yang berminat boleh pergi ke kedai terlebih dahulu untuk bertanya, dan sepatutnya dapat menempah terlebih dahulu.
Lagipun, jam tangan itu dianggap oleh kebanyakan orang sebagai produk rasional “dominasi mekanikal.” Jika semua fungsi digabungkan dengan kepekaan, kami merasakan ia adalah fasa “fasa bulan”. Sama ada bulan terang di langit malam atau muka bulan, orang berasa lembut dan perasaan hati. Sepasang tafsiran kisah cinta “hati” pada jadual Hari Valentine, yang paling menarik adalah reka bentuk fasa bulan. Di samping itu, model lelaki dilengkapi dengan pergerakan ultra tipis. Dalam grid “Stud Stud”, reka bentuk dail gandum, tangan kedua dan reka bentuk fasa bulan sentiasa ditekankan. Model wanita dengan dail ibu-mutiara berwarna padat dengan kes berlian berlapis membuat dering diameter 33mm halus kelihatan seperti garis, sempurna untuk pergelangan tangan langsing wanita. Kedua-dua model dengan butir-butir yang sama sekali berbeza juga peka terhadap keadaan itu kerana penambahan fasa bulan dan kedudukan yang sama dari tangan kecil.