Keempat ciri-ciri jam tangan replika Rolex Sea-Dweller

Keempat ciri-ciri jam tangan replika Rolex Sea-Dweller

Ramai di antara kita seperti jam tangan replika Rolex dan ramai orang seperti replika jam tangan Rolex Sea-Dweller. Jadi, apakah ciri-ciri jam tangan Sea-Dweller?

Replika Rolex Sea-Dweller menonton kata-kata merah, tingkap gelembung, saiz yang lebih besar, dan pergerakan yang lebih kuat. Hari ini, saya akan melihat dengan lebih dekat.

Aspek 1: Kata merah

Teknologi jam tangan replika Rolex jam tangan replika adalah di bahagian atas dunia moden. Dail jam tangan replika, teks kecil merah Double Red Sea-Dweller, bukan hanya jam tangan, tetapi juga merupakan bukti terbaik bahawa inovasi teknologi manusia telah beralih untuk meneroka laut biru yang mendalam.

Ia mempunyai injap gas ekzos automatik revolusioner yang boleh digunakan dalam persekitaran bernafas dan pencampuran oksigen. Generasi pertama laut menjadikan perkataan “Sea-Dweller” dan “Submariner 2000” merah dicetak pada cakera. Pengumpul memanggilnya “merah dua”.

Ciri terbesar Rolex Sea-Dweller replika baru adalah bahawa font Sea-Dweller pada dail adalah merah, mencipta reka bentuk klasik generasi pertama laut.

Aspek 2: Tetingkap gelembung

jam tangan replika Rolex menampilkan banyak ciri dan teknik kompleks yang terkenal. Kawan-kawan yang tahu replika jam tangan Rolex Sea-Dweller perlu tahu bahawa jam tangan Rolex Sea-Dweller replika pada jam 3 adalah tetingkap kalendar biasa, manakala hantu air menggunakan tetingkap gelembung, tetingkap kalendar dengan lensa cembung kecil.

Kali ini, replika Rolex meletakkan elemen klasik pada gelung gelembung pada jam tangan Sea-Dweller baru, yang merupakan kali pertama replika Rolex Sea-Dweller watch mempunyai window gelembung.

Aspek 3: Saiz yang lebih besar

Pada masa kini, ketika era jalan yang besar ini popular, saiz besar seharusnya menjadi perhatian. Rolex replika kali ini tidak pernah berlaku sebelum ini meningkatkan saiz jam tangan Rolex Sea-Dweller replika baru kepada 43 mm, dari 40 mm hingga 43 mm perubahan tidak terlalu kecil, yang sangat jarang di replika Rolex.

Aspek 4: Pergerakan yang lebih kuat

Pergerakan jam tangan juga sangat penting. Apabila 3235 calibers muncul, sesetengah orang mula mengharapkan apabila ia muncul pada jam tangan penyelam Rolex.

Sekarang, replika Rolex meletakkannya pada replika jam tangan Rolex Sea-Dweller yang baru, dan ia pantas dijangkakan. Rizab kuasa telah meningkat dari 50 jam hingga 70 jam, hampir meningkatkan beban satu hari. Di samping itu, pergerakan ini juga sangat baik dari segi anti-magnet dan getaran anti-getaran.

Titik-titik di atas menjadikan replika jam tangan Rolex Sea-Dweller mempunyai permulaan dalam jam tangan sukan rolex keluli semasa, dan perubahannya agak kuat.

Tidak syak lagi, ia terikat untuk menjadi item lain yang popular di jam rolex menyelam, menarik orang yang menyukai replika Rolex untuk tergesa-gesa untuk membeli.