Apakah perbezaan terbesar antara replika Rolex dan replika Omega?

 

Mengapa lelaki seperti replika Rolex dan Omega replika?

Semua orang tahu bahawa Rolex dan Omega adalah sepasang “lawan” dan, tentu saja, orang-orang yang paling banyak membeli. Perbezaan antara Omega dan Rolex tidak pernah berhenti. Siapa yang lebih baik daripada pergerakan itu, siapa yang lebih baik daripada teknologi, siapa yang lebih baik daripada siapa yang pergi, dan siapa yang lebih baik daripada yang lain.

Apa yang saya katakan hari ini ialah perbezaan antara jam tangan replika Omega dan jam tangan replika Rolex bukanlah sebahagian besar jam tangan. Hari ini saya mencadangkan tiga jam tangan replika, Rolex dan Omega, untuk melihat perbezaannya.

replika Rolex dan replika Omega
replika Rolex dan replika Omega

Pertama, mari kita bercakap mengenai jam tangan replika Omega.

1, jam tangan replika Omega Seamaster 1948

Kaedah bersalut berganda ini dilapisi dengan salutan anti-reflektif di dalam dan di luar. Kesan cahaya pada permukaan cermin adalah sama dengan asalnya.

2, Omega Seamaster 30 Series

Watch ini indah, bulat dan sempurna, dan ia ringan dan boleh dipakai. Ia selesa. Ia mengamalkan pergerakan rakyat Jepun yang diimport, yang mempunyai kestabilan yang lebih baik. Ketelusan adalah konsisten dengan kesahihan, dengan tali kulit anak lembu Itali, tekstur lembut, perasaan nostalgia.

3, siri Omega De Ville

Koleksi Elegan Cakera Omega telah menarik banyak penyokong setia dengan reka bentuk klasik dan elegan. Nikmati butiran reka bentuk yang menarik. Saya tidak mengatakan ini, bolehkah anda tahu sama ada ia asli atau replika?

Ok, mari cakap tentang Omega, mari bercakap tentang Rolex lagi. Ijazah berapi Rolex tidak dapat dibayangkan, dan versi penerbitan juga merupakan jenama yang paling banyak membeli untuk perkhidmatan pelanggan.

1, submariner Rolex

Enamel klasik melihat dengan bezel dalam skru diperbuat daripada seramik yang sukar. Mempunyai fungsi anti-karat yang kuat. Cincin luar berbentuk gear mengukuhkan geseran. Ini dilakukan untuk menyelaraskan kesahihan sepenuhnya.

2, Rolex Cellini

Celini adalah jam tangan yang sangat istimewa untuk jam tangan replika Rolex. Ia tidak mempunyai kesan gaya ikon Rolex. Ia adalah siri yang sangat sastera. Jia Ge berpendapat bahawa jam tangan ini sangat sesuai untuk orang-orang perniagaan untuk dipakai, dan ia penuh dengan pesona.

3, Rolex DateJust

Jenis log Rolex adalah jam tangan yang paling klasik dalam jenama Rolex, keluli tahan karat 904L sempurna mengembalikan warna Rolex DateJust, dilengkapi dengan gerakan penggulungan automatik CaL3135, semua aksesori boleh ditukar dengan sempurna dengan asal, minit, jam, tiga jarum kedua boleh dipasang dengan sempurna Rolex sahih.

Sebagai kesimpulan:

Nah, kedua jam tangan ini. Jam tangan replika rolex dan jam tangan replika omega, apa jam tangan replika yang anda suka? Dianggarkan bahawa selepas membaca artikel ini, anda harus mempunyai jawapan.