Rolex 2019 Jam tangan Basel mempamerkan enam penemuan baru

Pameran Basel pada tahun 2019 berakhir, dan yang paling banyak perhatian, tidak syak lagi, adalah Rolex. Walau bagaimanapun, Rolex tidak memberi petunjuk seperti Tudor tahun ini, jadi media utama dan beberapa rakan replika menonton mempunyai tanggapan sendiri, berkongsi di sini.

satu: Milgauss baru

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, sebahagian besar jam tangan keluli profesional Rolex telah direka semula, tetapi gaya popular tidak dikemas kini untuk masa yang lama, ia adalah jam tangan replika Rolex Milgauss. Mungkin merujuk kepada laut baru, mereka berspekulasi bahawa Milgauss akan menjadi peningkatan dari dalam. Seperti yang ditunjukkan di atas, dail itu terutamanya hitam, dihiasi dengan warna merah, bergaya, ringkas dan atmosfera. Gerakan ini boleh dikemaskini kepada generasi baru 32 pergerakan. Terdapat kemungkinan besar prestasi prestasi anti-magnet akan bertambah baik. Pandangan ini adalah berdasarkan usaha dan pencapaian Omega pesaing Rolex dalam anti-magnet tahun ini.

2: tenggelam 36 replika jam tangan

Memandangkan peningkatan perhatian yang diberikan kepada pasaran menonton wanita oleh jenama jam tangan utama dalam beberapa tahun kebelakangan ini, jam tangan baru yang menarik pengguna wanita semasa sedang dilancarkan. Memandangkan perubahan warna, mengubah dail ibu-pearl, atau hanya mengecilkan saiz jam tangan lelaki dan kemudian menetapkan berlian adalah amalan jenama jam tangan yang paling profesional seperti jam tangan wanita, yang tidak dapat menggembirakan pengguna wanita. Mereka juga seperti jam tangan menyelam, jam tangan sukan, dan jam tangan yang besar. Oleh itu, mereka membuat spekulasi bahawa Rolex kemungkinan akan melancarkan menonton Submersible 36 tahun ini. 36 adalah saiz klasik Rolex, dan kini ia juga saiz yang sangat neutral, bukan sahaja untuk pengguna wanita tetapi juga untuk mereka yang mempunyai pergelangan tangan yang nipis atau jam tangan kecil.

3: Pelancaran semula kolar merah dan hitam GMT

Ramai peminat seperti Laurel untuk menolak jam tangan Coke GMT merah dan hitam. Walaupun diketahui bahawa kemungkinan kecil, ramalan juga merupakan cara untuk merealisasikan mimpi itu. Sudah tentu, ini bukan sebab tanpa sebab. Tahun lepas, Rolex melancarkan GMT Pepsi merah dan biru GMT, ditambah pula dengan desas-desus bahawa bulatan biru hitam GMT mungkin akan menghentikan pengeluaran. jadi tidak mustahil. Pelancaran mereka adalah sama dengan bulatan cola merah dan biru GMT tahun lepas, dengan rantaian lima-manik, generasi baru 3285 berkaliber dan bulatan cola ikonik. Bagi bahan, semua orang pasti mahu menjadi model keluli, tetapi mengikut amalan masa lalu Rolex, Platinum atau Platinum tidak mustahil.

4: Submariner mengemas kini pergerakan

Memandangkan kemas kini Rolex, pergerakan pada lebih banyak model, spekulasi bahawa hantu air akan membawa generasi baru 3235 berkaliber menjadi popular. Pada masa ini, siri tenggelam menggunakan kaliber 3135. Sebagai siri Rolex yang paling popular, peningkatan pergerakannya boleh dikatakan sangat menarik. Mungkin anda tidak menaikkan setiap tahun, anda rasa setiap tahun, dan akan naik taraf dalam satu tahun.

5: Meningkatkan pergerakan gerakan GMT II

Spekulasi ini kemungkinan besar akan berjaya kerana, selepas pengenalan tiga model GMT II tahun lalu, kemungkinan besar model hitam klasik tahun ini akan menjadi gilirannya. Jam pengganti akan digantikan dengan generasi baru 3285 berkaliber, nombor model 126710LN.

6: Rolex White Disk Explorer

Disko putih Explorer I adalah gaya Rolex yang sangat jarang berlaku. Pada tahun 2013, Christie melelong cakera putih yang sangat jarang berlaku iaitu Rolex 6610, yang dijual lebih daripada satu juta. Jika Rolex benar-benar berwajah putih Explorer saya tahun ini, ia pasti akan menyebabkan sensasi yang hebat. plat putih Rolex sebenarnya tidak begitu popular, kerana ia akan menjadi homophonic “buruh putih” dan “detektif putih”. Walau bagaimanapun, pada pendapat saya, tidak mungkin Rolex akan mempunyai cakera putih.